Obec Rybitví

Obsah stránky

Waldadon 2014 – tenisový turnaj manželských dvojic

21.června 2014 se již posedmé uskutečnil tenisový turnaj manželských dvojic. Začátek byl v 8:00 h na tenisovém kurtu, kde proběhlo losování do skupin. Skupinu A obsadili manželé Pechovi, Vondráčkovi, Němcovi a pod souhrnným názvem Jadrný – Petr Jadrný a Renata Nová. Ve skupině B bojovali manželé Ardeltovi, Berkovi, Zdarsovi, a dvojice Veronika Pechová a Roman Loveček.

Počasí bylo celkem tenisové, žádné vedro ani přeháňky, zkrátka tak akorát. Ve čtvrtfinále to byly opravdu velké boje, nakonec však mohou postoupit pouze čtyři dvojice. První semifinále si zahráli manželé Němcovi s Veronikou Pechovou a Romanem Lovečkem a ve druhém se utkali manželé Zdarsovi a Berkovi. Finálový duel obsadili Veronika Pechová a Roman Loveček s manželskou dvojicí Mirka a Tomáš Berkovi. Vítězem se stali manželé Berkovi a my jim gratulujeme.

Tento opravdu úžasný tenisový zážitek pro všechny by se neuskutečnil, nebýt sponzorů. Opravdu moc chceme poděkovat Obecnímu úřadu Rybitví za finanční podporu a za věcné dary manželům Pechovým.

Všem zúčastněným děkujeme, ještě jednou poděkování všem sponzorům a budeme se těšit na další, v řadě již osmý ročník.

Miroslava Ardeltová

Datum a čas: 12.09.2014 17:26
Napsal: Miroslav Mlynarčik
Kategorie: Kulturní akce

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 29.02

Dispečink Synthesia, a.s.- Explosia, a. s. nahlásila na 29. 2. 2024 od 8:00 zkušební střelby, velké rány. Konec v 16:00.

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky