Obec Rybitví

Obsah stránky

Výlov Bohdanečského rybníka 2020

Vzhledem k nákazové situaci způsobené novým koronavirem SARS-CoV-2 a nejistým výhledem na další vývoj šíření této nákazy, jsme byli nuceni slavnostní výlov se stánkovým prodejem občerstvení a rybích specialit zrušit. Jelikož Bohdanečský rybník musíme letos lovit jako každý rok, výlov se bude konat ve středu 28. října 2020, tedy v pravidelném termínu.

Nicméně prodej živých ryb z rybníka nebude tento rok ve formě stánkového prodeje na hrázi, ale pouze z prodejny ryb v sídle firmy od 8 do 14 hodin. Ta se nachází 1 km od hráze rybníka na adrese Sádka 148, Lázně Bohdaneč, směrem na Neratov a Přelovice, přes mostek Opatovického kanálu je k prodejně příjezd. Prosíme zákazníky o parkování vozidel přímo v areálu firmy u prodejny nebo na vyznačeném parkovišti. Na silnici do Neratova je zákaz zastavení a navíc parkující vozidla znemožňují průjezd našich vozidel.

Cena za 1 kg kapra I. třídy i výběru z Bohdanečského rybníka bude tento den jednotná, stejná jako v roce 2019, a to 90 Kč/kg. Upozorňujeme, že tento den na prodejně nebude umožněno zpracování ryb z důvodu urychlení prodeje a lepšího dodržení platných karanténních opatření. Bude umožněn pouze prodej živých ryb, které mohou být na přání zákazníka usmrceny.

Pokud si chcete od nás čerstvé ryby koupit a zároveň nechat zpracovat, prosíme zastavte se na naší prodejně v následujících dnech: čtvrtek a pátek 29. – 30. 10. od 10 do 17 hodin nebo v sobotu 31. 10. od 9 do 12 hodin. Děkujeme za pochopení a přejeme vám pevné zdraví.

 

Adolf Vondrka


Rybniční hospodářství, s.r.o.
Sádka 148
533 41 Lázně Bohdaneč


 

Datum a čas: 19.10.2020 21:17
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Pozvánky

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 29.02

Dispečink Synthesia, a.s.- Explosia, a. s. nahlásila na 29. 2. 2024 od 8:00 zkušební střelby, velké rány. Konec v 16:00.

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky