Obec Rybitví

Obsah stránky

Rekonstrukce komunikace v Černé u Bohdanče

V termínu od 17.9. do 20.12.2018 bude probíhat I. etapa rekonstrukce komunikace v Černé u Bohdanče. Průtah obcí bude uzavřen pro veškerý provoz včetně vozidel MHD. Z tohoto důvodu nebude v tomto termínu obsluhována spoji linky č. 18 zastávka Černá u Bohdanče. Výchozí a konečnou zastávkou pro spoje linky č. 18 bude zastávka Černá u Bohdanče,bytovky.


Za spoje obsluhující Živanice bude zřízena bezplatná kyvadlová doprava v úseku Semtín,hl. brána – Rybitví,závod – Dědek – Živanice,Nerad a zpět. V zastávce Semtín,hl. brána bude umožněn přestup z kyvadlové dopravy na spoje linky č. 18 a naopak.


Po dobu uzavírky nebude umožněno spojení mezi obcemi Černá u Bohdanče a Živanice.

V návaznosti na to se od stejného data, pondělí 17. září, vrací ranní spoj z Dražkovic do původního času, tedy Dražkovice 07:48  - Hlavní nádraží 08:01 - Černá u Bohdanče,bytovky 08:19.

Datum a čas: 19.09.2018 16:07
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky