Obec Rybitví

Obsah stránky

Víkendová odstávka datových sítí České pošty

Od pátku 19. března od 19 hodin do pondělí 22. března do 4 hodin bude probíhat plánovaná provozní údržba datových center České pošty. 

Odstávka se bude týkat 34 provozoven v pátek, 524 provozoven v sobotu a 45 provozoven v neděli. Balíkovny Partner nebudou v době odstávky poskytovat výdej zásilek. Zároveň v termínu plánované odstávky nebudou dostupné ani webové stránky spravované Českou poštou (www.ceskaposta.cz, www.postaonline.cz, www.balikovna.cz, www.postovnimuzeum.cz, www.datoveschranky.info) a všechny aplikace např. Sledování zásilek, Kalkulátor zásilek, Informace o poštách, PodaniOnline apod. V uvedeném termínu nebude možné ani kontaktovat call centrum České pošty.

Více na webových stránkách České pošty

Datum a čas: 19.03.2021 10:25
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky