Obec Rybitví

Obsah stránky

Výzva k veřejnému projednání spalovny

Vážení občané,


dovolujeme si vás informovat o termínu veřejného projednání záměru "Modernizace spalovny průmyslových odpadů, provozovna Pardubice", které se z epidemických důvodů uskuteční POUZE ONLINE FORMOU a to již dne 8.2.2022 v 15:00 h. Pokyny pro připojení k videokonferenci jsou v níže přiloženém souboru z ministerstva životního prostředí.

Vyzýváme vás tedy, abyste se zúčastnili v nejvyšší možné míře! A to z tepla vašich domovů, kanceláří nebo přes mobilní telefon na vašich cestách (ne jako řidiči, ale třeba při čekání na lanovku). Účastníci mohou klást dotazy, vyjádřit svůj názor a mají právo na to, aby jejich připomínky byly řádně zodpovězeny nebo alespoň zaevidovány a zodpovězeny dodatečně. 

Zástupci obce Rybitví (paní starostka, pan místostarosta, předseda stavebního výboru) budou připojeni z obecního úřadu a prostřednictvím online přenosu bude jejich účast živě přenášena přes platformu Facebook, aby každý občan mohl vidět, že se projednání aktivně účastní a případně je požádat, aby položili dotaz místo něj (ne každý má odvahu na to vystoupit veřejně před stovky lidí). 
 

Poslední veřejné projednání záměru proběhlo v prosinci roku 2009 v hokejové hale, kam přišlo na 5000 účastníků. Pojďme tento rekord překonat! Za těch dlouhých 13 let dospěla generace lidí, kterým životní prostředí není lhostejné a kteří chtějí, aby se kvalita života v Rybitví i nadále zlepšovala.

Stačí jediné - připojte se, buďte u toho, buďte u toho ŽIVĚ ONLINE!

Bc. Eva Šmeralová, starostka obce Rybitví
Ing. Petr Lupínek, místostarosta obce Rybitví
Ing. Darek Horník, předseda stavebního výboru obce Rybitví

 

P.S.: Pro občany, kteří se z technických důvodů (absence internetového připojení nebo počítače) nemohou připojit individuálně, a přesto by se chtěli zúčastnit veřejného projednání, bude v zasedacím sále obecního úřadu (Školní 126) k dispozici 35 míst.

 

Místo (přímý přenos): připojení k přenosu ve službě WEBEX
 

 

Datum a čas: 02.02.2022 20:39
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Pozvánky

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 29.02

Dispečink Synthesia, a.s.- Explosia, a. s. nahlásila na 29. 2. 2024 od 8:00 zkušební střelby, velké rány. Konec v 16:00.

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky