Obec Rybitví

Obsah stránky

LESANKA - demolice

Likvidace objektu „Lesanka“.

Jak jste si jistě mnozí všimli, v současné době probíhá likvidace objektu bývalé restaurace „Lesanka“. Tento objekt není ve vlastnictví obce, i když jsme o jeho získání usilovali v několika proběhlých dražbách. V poslední dražbě jej získala soukromá firma SK-EKO, která likvidaci realizuje. Zastupitelstvo obce se rozhodlo získat pozemek pod objektem do vlastnictví obce. S  firmou SK-EKO byla uzavřena kupní smlouva o prodeji tohoto pozemku. Po dokončení likvidace objektu a úpravě terénu bude na základě této smlouvy pozemek převeden na Obec Rybitví. K dalšímu využití takto uvolněného prostranství předpokládáme veřejnou diskuzi, Vaše podněty jsou vítány.

 

Radim Voltr, starosta obce

Datum a čas: 04.09.2014 21:03
Napsal: Miroslav Mlynarčik
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky