Obec Rybitví

Obsah stránky

Vánoční dobročinný online jarmark pro Elišku

Dovolujeme si Vás informovat a zároveň Vás srdečně zveme na Vánoční dobročinný online jarmark školy Rybitví, který se uskuteční od 24. listopadu 2020 do 6. prosince 2020.

Leták s nabídkou výrobků a jejich doporučenou hodnotou naleznete v příloze tohoto emailu a zároveň na webu školy v sekci aktuality. Pokud se Vám některý z výrobků zalíbí a budete chtít udělat radost nejen sobě a svým blízkým, ale také pomoci malé Elišce Novotné, napište prosím svou poptávku na email info@skolarybitvi.cz a uveďte název výrobků a jejich počet. Počet je omezen, ozveme se Vám tedy zpět a potvrdíme, že výrobky pro Vás můžeme rezervovat. Prosíme o zaslání doporučené ceny výrobků přímo na transparentní účet Elišky č. 2001142763/2010, do poznámky prosím uveďte heslo „jarmark“. Výdej výrobků bude probíhat ve středu 16. prosince 2020, čas Vám bude upřesněn do emailu. Pokud se budete chtít zapojit a Elišce přispět i bez objednávky výrobků od nás ze školy, velmi si vážíme jakékoli pomoci.

Eliška je statečné a šikovné děvčátko bojující každý den s nevyzpytatelnou nemocí CDKL5, která ovládá její tělíčko, a navíc s epilepsií, kterou se nedaří kompenzovat. Aktuálně potřebuje pomoc především s financováním rehabilitací. Více informací o Elišce naleznete na www.nadejeproelisku.cz.

Děkujeme, když se rozhodnete společně s námi podpořit Elišku na její složité cestě životem.     

V souvislosti s probíhajícím dobročinným online jarmarkem pro Elišku Novotnou jako překvapení a dárek natočila krásná a oblíbená herečka Východočeského divadla Pardubice Martina Sikorová. Rozhodla se takto zapojit do akce a my tak máme pro všechny zájemce zábavnou výzvu k tvorbě papírových sobů. Výrobci si pak sobíky mohou nechat a ozdobit jimi vánoční stromeček, darovat je, nebo je i „prodat“ někomu ze svých blízkých, který pak libovolnou částku vloží na transparentní účet Elišky č.: 2001142763/2010.

Zároveň vyhlašujeme slosování o tři ručně vyrobené sobíky od Martiny Sikorové s jejím podpisem pro trojici vylosovaných lidí, kteří již přispěli či přispějí na účet Elišky s poznámkou „jarmark“. Výhru předáme současně s objednanými výrobky, případně dle dohody.

Odkaz na video

Všem zájemcům přejeme zábavu při výrobě vánočních sobů s Martinou Sikorovou a pěkný a poklidný adventní čas.

 

S pozdravem

kolektiv školy Rybitví

 

 

Vložený dokument

Vánoční jarmark pro Elišku 2020 pdf pdf 7 MB
Datum a čas: 26.11.2020 11:42
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky