Obec Rybitví

Obsah stránky

Cyklistický orientační závod - Černá u Bohdanče - změna termínu

Termín konání 2. ročníku cyklistického orientačního závodu v Černé u Bohdanče přeložen


Všichni nadšenci cyklistiky a milovníci naší krásné přírody Bohdanečska si jistě do svých kalendářů zapsali termín konání 2. ročníku cyklistického orientačního závodu se startem v Černé u Bohdanče na sobotu 5. 10. 2024.
S ohledem na velmi nepříznivý výhled počasí v den konání akce tímto organizační výbor oznamuje, že 2. ročník cyklistického orientačního závodu je přeložen o jeden týden, a to na termín 12. 10. 2024.
S rozhodnutím váhali až do poslední chvíle, ale nejnovější předpověď ČHÚ hlásí takové klimatické podmínky, které zásadně ovlivňují konání závodu (déšť, 10 st. C). Organizátoři nám sdělili, že to činí neradi, jsou si vědomi toho, že všichni si plánujeme svůj volný čas dopředu, ale ponechání konání závodů v tomto počasí by nejenže ohrožovalo zdraví účastníků, především našich dětí, ale zcela zásadně by ovlivnilo i účast závodníků.
Rozhodli se tedy vyhovět přání závodníků, rodičů dětí a dalších zájemců, kteří by se rádi účastnili závodu, ale za hezčího počasí a stanovili termín konání závodu na sobotu, 12.10.2024.
Ostatní organizační pokyny se nemění, s již přihlášenými účastníky se spojí přes kontaktní mailové adresy, stejně tak platí i nadále pro další zájemce možnost se přihlásit k závodu přes přihlašovací formulář na webu obce.
 

 

Více informací na webu obce Černá u Bohdanče

Datum a čas: 04.10.2024 12:58
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Pozvánky

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 12.09

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 12. 9. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby.

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky