Obec Rybitví

Obsah stránky

Cyklistický orientační závod

Obec Černá u Bohdanče a Stánek U Písníku vás srdečně zvou na Cyklistický orientační závod, který se bude konat v sobotu 7. 10. od 14 hod. Startovat se bude od Stánku U písníku a trasa povede po okolí Černé u Bohdanče, jak po zpevněných, tak i nezpevněných cestách. Závodníci budou rozděleni do několika kategorií. Závodit mohou jednotlivci i dvojice všech věkových kategorií, včetně dětí. Podstatné je, užít si skvělou zábavu, poznat okolí obce a zavítat i do míst, kam se běžně nepodíváte. Konec závodu a vyhlášení výsledků se předpokládá v 17.30 hod. Registrace je možná na webu obce a na místě před závodem. Těšíme se na vaši hojnou účast. Sledujte Facebook obce, kde budeme přidávat aktuální informace.

Další informace na webu

 

 

 

 

Datum a čas: 28.09.2023 10:33
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Pozvánky

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky