Obec Rybitví

Obsah stránky

Hranolek 2014 – tradiční nohejbalový turnaj

6.září 2014 jsme pořádali již 20.ročník tradičního nohejbalového turnaje Rybitevského hranolku. Přišlo 24 odhodlaných nohejbalistů, aby opět usilovali o pohár hranolku. I když všichni hráli nohejbal pro radost a sportovní vyžití, tak i tentokrát byly připraveny pěkné ceny, které jsme mohli zakoupit díky finanční dotaci Obecního úřadu Rybitví. O doplnění kalorií se postarali – výbornou uzenou polévkou s kroupami Tomáš Černík a letos poprvé změna – vynikající pečenou krkovicí Monika Linková. Všem moc děkujeme. Tento ročník nebyl ve znamení úrazů, alespoň ne těch ze sportu . Chci touto formou také poděkovat manželům Peterkovým za zázemí turnaje.

Po celodenních sportovních výkonech bylo umístění následující:

1.místo – Ardelt Martin, Ardelt Michal, Válek Vít

2.místo – Kopecký Jan, Černík Tomáš, Donát Jaroslav

3.místo – Peterka Matěj, Bok Petr, Joska Petr

nejlepší zadák – Bok Petr

nejlepší sakař – Kopecký Jan

Vítězům gratulujeme, ostatním hráčům děkujeme za účast a těšíme se na další, již 21. ročník, který se bude konat opět na začátku září roku 2015 před restaurací Pod břízkami.

Ardeltová Miroslava

Datum a čas: 12.09.2014 17:39
Napsal: Miroslav Mlynarčik
Kategorie: Kulturní akce

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky