Obec Rybitví

Obsah stránky

Tříkrálová sbírka 2015

Oblastní charita Pardubice pořádala ve dnech 2. – 11. ledna 2015 tradiční Tříkrálovou sbírku. V Rybitví se letos koledníkům podařilo shromáždit částku 2 986 Kč. Velké poděkování si zaslouží všichni dárci, kteří svým příspěvkem podpořili lidi v nouzi, vedoucí skupinek i dobrovolníci, kteří představovali tři krále a roznášeli radost do Vašich domovů.

Prostředky z této sbírky jsou každoročně určeny na pomoc lidem nemocným, se zdravotním postižením, seniorům, rodičům s dětmi v tísni a dalším jinak sociálně potřebným. Bližší informace o využití peněz najdete na webu Oblastní charity Pardubice:

http://pardubice.charita.cz/trikralova-sbirka/tks/kde-pomahaji-penize-z-trikralove-sbirky/

Datum a čas: 21.01.2015 18:36
Napsal: Miroslav Mlynarčik
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky