Obec Rybitví

Obsah stránky

Vyprávěj dětem příběhy - 11. 10. 2023

Ve spolupráci s obcí Rybitví vás srdečně zveme na dopoledne s názvem Vyprávěj dětem příběhy.

Tomáš Jireček (dramaterapeut, lektor, improvizátor, vypravěč a poeta) Vás provede strukturou příběhů a jazykem vypravěčů. Společně odhalíme tajemství příběhů a pohádek, které dobře slouží, když nám život přinese něco náročnějšího. Ukážeme si, jak si vyprávět spolu s dětmi nebo celou rodinou.

Díky příběhům můžeme rozumět světu kolem sebe. Dětem pomáhá příběh vyznat se ve svém světě i ve světě dospělých. Příběh jim pomáhá chápat a přijímat těžkosti, které život nese.

Naučte se s námi dětem takové příběhy vyprávět.

Dopoledne je určeno pro rodiče a všechny dospělé, se kterými toto téma rezonuje. Potřebujeme Vaše soustředění a aktivitu, proto prosíme, abyste tentokrát nechali děti doma. Příběh pak přenesete jednoduše až k nim.

Akce je pro všechny zájemce zdarma, ale kvůli omezené kapacitě je nutné se na ni přihlásit předem na tel. 603 846 049.

Těšíme se na Vás.
Tým MAS Bohdanečsko

 

Datum a čas: 29.09.2023 10:42
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Pozvánky

Obsah postranní lišty

Důležité oznámení
Upozorňujeme, že se v současné době objevují v naší obci firmy, které nabízí kontrolu a čistění komínu a plynových kotlů, zároveň se ve schránkách objevily i letáčky k této akci. Buďte prosím velice obezřetní při podpisu jakéhokoliv dokumentu, který podepisujete, vždy si pečlivě vše prostudujte, než cokoliv podepíšete!

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 24.04

Dispečink Synthesia, a.s.- Univerzita Pardubice nahlásila na 24. 4. 2024 od 10:00 do 16:00 zkušební střelby, střední rány

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky