Obec Rybitví

Obsah stránky

Vánoční dobročinný online jarmark pro Elišku

Dovolujeme si Vás informovat a zároveň Vás srdečně zveme na Vánoční dobročinný online jarmark školy Rybitví, který se uskuteční od 24. listopadu 2020 do 6. prosince 2020.

Leták s nabídkou výrobků a jejich doporučenou hodnotou naleznete v příloze tohoto emailu a zároveň na webu školy v sekci aktuality. Pokud se Vám některý z výrobků zalíbí a budete chtít udělat radost nejen sobě a svým blízkým, ale také pomoci malé Elišce Novotné, napište prosím svou poptávku na email info@skolarybitvi.cz a uveďte název výrobků a jejich počet. Počet je omezen, ozveme se Vám tedy zpět a potvrdíme, že výrobky pro Vás můžeme rezervovat. Prosíme o zaslání doporučené ceny výrobků přímo na transparentní účet Elišky č. 2001142763/2010, do poznámky prosím uveďte heslo „jarmark“. Výdej výrobků bude probíhat ve středu 16. prosince 2020, čas Vám bude upřesněn do emailu. Pokud se budete chtít zapojit a Elišce přispět i bez objednávky výrobků od nás ze školy, velmi si vážíme jakékoli pomoci.

Eliška je statečné a šikovné děvčátko bojující každý den s nevyzpytatelnou nemocí CDKL5, která ovládá její tělíčko, a navíc s epilepsií, kterou se nedaří kompenzovat. Aktuálně potřebuje pomoc především s financováním rehabilitací. Více informací o Elišce naleznete na www.nadejeproelisku.cz.

Děkujeme, když se rozhodnete společně s námi podpořit Elišku na její složité cestě životem.     

V souvislosti s probíhajícím dobročinným online jarmarkem pro Elišku Novotnou jako překvapení a dárek natočila krásná a oblíbená herečka Východočeského divadla Pardubice Martina Sikorová. Rozhodla se takto zapojit do akce a my tak máme pro všechny zájemce zábavnou výzvu k tvorbě papírových sobů. Výrobci si pak sobíky mohou nechat a ozdobit jimi vánoční stromeček, darovat je, nebo je i „prodat“ někomu ze svých blízkých, který pak libovolnou částku vloží na transparentní účet Elišky č.: 2001142763/2010.

Zároveň vyhlašujeme slosování o tři ručně vyrobené sobíky od Martiny Sikorové s jejím podpisem pro trojici vylosovaných lidí, kteří již přispěli či přispějí na účet Elišky s poznámkou „jarmark“. Výhru předáme současně s objednanými výrobky, případně dle dohody.

Odkaz na video

Všem zájemcům přejeme zábavu při výrobě vánočních sobů s Martinou Sikorovou a pěkný a poklidný adventní čas.

 

S pozdravem

kolektiv školy Rybitví

 

 

Vložený dokument

Vánoční jarmark pro Elišku 2020 pdf pdf 7 MB
Datum a čas: 26.11.2020 11:42
Napsal: Petr Lupínek
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Oddíl postranní lišty

Poslední hlášení rozhlasu
Hlášení ze dne 29.02

Dispečink Synthesia, a.s.- Explosia, a. s. nahlásila na 29. 2. 2024 od 8:00 zkušební střelby, velké rány. Konec v 16:00.

Přečíst celé hlášení >

Oddíl postranní lišty

Patička stránky